Kawarganagaraan Saint Lusia

Kewarganegaraan St Lucia Paspor St Lucia

CITIZENSHIP LELIA SAINT

  • Kewarganegaraan St Lucia - Ikatan Pamaréntah - Bujang
    Citizenship of Saint Lucia - Government Bonds - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kewarganegaraan St Lucia - Proyék Perusahaan - Bujang
    Citizenship of Saint Lucia - Enterprise Projects - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St Lucia - NE Fund - Bujang
    Citizenship of Saint Lucia - National Economic Fund - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kewarganegaraan St Lucia - Proyék Perumahan - Bujang
    Citizenship Saint Lucia - Real Estate Projects - single applicant - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St Lucia - COVID RELIEF BOND - Bujang
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St Lucia - Proyék perusahaan - Kulawarga
    Citizenship of Saint Lucia - Enterprise Projects - Family - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St Lusia - NE Dana - Kulawarga
    Citizenship of Saint Lucia - National Economic Fund - Family - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St Lucia - Proyék Perumahan - Kulawarga
    Citizenship Saint Lucia - Real Estate Projects - Family - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St Lusia - Beungkeut Pamaréntah - Kulawarga
    Citizenship of Saint Lucia - Government Bonds - Family - Citizenship of Saint Lucia
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St Lucia - 19 AGAMA BOND - Kulawarga
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Lusia
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku

Mangpaat Kawarganagaraan Saint Lusia

Program Saint Lucia ngamungkinkeun anjeun janten warga nagara ieu ku investasi. Sababaraha kauntungan paling penting tina kawarganagaraan Saint Lucia kalebet:

kamungkinan datangna visa gratis (atanapi visa saatos sumping) di langkung ti 140 nagara di dunya (kalebet dugi ka 90 dinten tanpa visa di Uni Éropa);

nyederhanakeun prosés kéngingkeun visa jangka panjang ka Amérika Serikat;

kagancangan pendaptaran (ti 2 dugi ka 6 sasih);

karusiahan.

Anu ngagaduhan paspor Saint Lucia henteu diperyogikeun cicing di nagara éta. Kauntungan penting sanésna nyaéta henteuna pajak penghasilan pikeun padumuk pajeg.

Kaayaan pikeun kéngingkeun paspor

Umur investor ti 18 taun

Réputasi anu teu sampurna (boh pribadi boh bisnis)

Teu aya catetan kriminal

Kamungkinan pikeun mastikeun asal usul dana

Henteu aya masalah kaséhatan anu parah

Pilihan investasi

Kontribusi kana Dana Ékonomi Nasional. Jumlah minimum $ 100,000. Saatos nampi paspor ku investor sareng pasangan / pasangan, jumlah investasi bakal ningkat janten 140 rébu dolar AS, sareng pikeun kulawarga dugi ka 4 jalmi - dugi ka 150 rébu dolar AS. Kontribusi henteu tiasa dibalikeun.

Mésér perumahan. Jumlah minimumna nyaéta ti 300 rébu dolar AS. Investasi ngan ukur tiasa dilakukeun dina harta anu disatujuan ku pamaréntah. Dijual perumahan diijinkeun saatos 5 taun.

Kaamanan. Jumlah investasi - tina $ 250. Investor tiasa mésér beungkeut pamaréntah anu teu dipikaresep. Upami kulawarga anu 4 kéngingkeun kawarganagaraan Saint Lusia, inpéstasi bakal $ 250,000 (kematangan 7 taun) atanapi $ 300,000 (kematangan 5 taun). Upami aya langkung ti 4 jalma dina kulawarga, tambahan 15 rébu dolar AS diperyogikeun pikeun masing-masing.

Usaha. Tiasa dimodalan sahenteuna $ 3.5 juta dina proyék anu nampi persetujuan pamaréntah. Anjeun ogé kedah nyiptakeun sahenteuna 3 padamelan. Diantara daérah anu sayogi pikeun inpéstasi nyaéta hotél, réstoran, infrastruktur transportasi, organisasi panilitian, jst.