St Lucia - Ékonomi

St Lucia - Ékonomi

Opat platform investasi kami nyéépkeun kasempetan anu langkung saé pikeun ékonomi-usaha anu saé. Pariwisata nganggur kirang langkung 65% tina PDB sareng parantos didirikeun janten pangusaha tukeur asing pangluhurna.

Industri anu kadua ngarah di Saint Lucia nyaéta tatanén. 

Saint Lucia ngalaksanakeun Pajak Ditambahkeun Niley 15% dina taun 2017, ngajantenkeun nagara terakhir di Karibia Wétan pikeun ngalakukeunana. Di Pebruari 2017 Saint Lucia ngirangan Pajak Ditambahkeun Nambah kana 12.5%.