Kewarganegaraan Beungkeut pamaréntah Saint Lucia

Kewarganegaraan Beungkeut pamaréntah Saint Lucia


Kewarganegaraan ku investasi tiasa dilakukeun ku cara mésér obligasi Pamaréntah anu teu dipikaresep. Obligasi ieu kedah didaptarkeun sareng tetep dina nami anu ngalamar salami lima (5) taun période ti tanggal édisi munggaran sareng henteu narik tingkat bunga.

Kewarganegaraan Beungkeut pamaréntah Saint Lucia

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di beungkeut pamaréntah parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar panawaran nyalira: US $ 500,000
  • Ngalamar ngalamar sareng pasangan: US $ 535,000
  • Ngalamar ngalamar sareng pasangan sareng dugi ka dua (2) tanggungan kualifikasi anu sanés: US $ 550,000
  • Unggal gumantung kualifikasi tambahan: US $ 25,000