Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia

Kewarganegaraan Saint Lucia Ékonomi Nasional Dana


Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia mangrupikeun dana khusus anu ditetepkeun di handapeun Bagéan Bagian 33 Kewarganegaraan ku Act Pelabuhan kanggo tujuan tunggal nampi Investasi anu kas kanggo waragad dana disponsoran pamaréntah.

Menteri Keuangan diwajibkeun unggal taun kauangan nampi persetujuan ti Parlemén pikeun alokasi dana pikeun tujuan anu ditangtukeun.   

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar hiji-hijina: US $ 100,000
  • Ngalamar sareng salaki: US $ 140,000
  • Ngalamar salaki sareng dugi ka dua tanggungan kualifikasi anu sanés: US $ 150,000
  • Masing-masing gumantung kana kualifikasi tambahan, kumaha waé age: US $ 25,000
  • Unggal kualifikasi gumantung salian kulawarga opat (kulawarga ngagaduhan salaki): US $ 15,000

Kewarganegaraan Saint Lucia Ékonomi Nasional Dana

ADD-ON DEPENDENTE ING JAMINAN KITANG

  • Anak anu lahir pikeun wargi anu yuswa dua belas bulan ka handap: US $ 500
  • Garwa hiji warga: US $ 35,000
  • Kualifikasi gumantung ka warga sanés ti pasangan: US $ 25,000