St Lucia - Gampang Usaha Ngalakonan

St Lucia - Gampang Usaha Ngalakonan

Saint Lucia ayeuna peringkat 77th tina 183 ékonomi dina Doing Business Report anu diterbitkeun ku Bank Dunia. Peringkat ieu ngajantenkeun urang ka-8 sacara umum di Amérika Latin sareng Karibia sareng ka-2 di Daérah Karibia. 

Kami parantos dilakukeun sacara konsisten saé ti taun 2006 nalika Saint Lucia mimiti kaasup dina Laporan Usaha Doing sareng ku sadaya rekening, kami ngarep-arep bakal pangkat sacara hadé dina taun-taun bakal datang.