St Lucia - Gaya hirup & Hiburan

St Lucia - Gaya hirup & Hiburan

gaya hirup

Pulo Saint Lucia nyayogikeun unggal gaya hirup anu tiasa dibayangkeun. Ti ibukota hiburan anu ramé, Rodney Bay dipikaterang pikeun réstoran anu diaku sacara internasional, nawiskeun sababaraha jinis masakan ka lingkungan alam anu tenang di Soufrierre anu langkung seueur pikeun pelintasi spontan sareng anu milari petualangan, sadayana tiasa mendakan tempatna.

raramean

Saint Lucia nampilkeun kalénder kagiatan anu pikaresepeun kalebet festival musik anu terkenal sacara internasional anu disebat salaku Saint Lucia Jazz sareng Festival Seni dina Méi unggal taun. Perayaan utama anu penting sareng acara di Saint Lusia nyaéta:

Juli

Karnaval Lucian

Agustus

Pantai Mercury

Oktober

Oktoberfest

Jounen Kweyol

Nopémber / Désémber

Rally Atlantik pikeun Pelancong