Kasus urang pikeun Kewarganegaraan Saint Lucia

Kasus kami pikeun Kawarganagaraan Saint Lusia

Aya seueur faktor anu kedah diperhatoskeun nalika milih nagara pikeun kawarganagaraan ku investasi. Kami parantos nyusun program kawarganagaraan ku investasi pikeun cocog sareng cita-cita sadaya calon pelamar. Tina opat platform investasi unik kami, dugi ka modal taunan investor élit, dugi ka keterlibatan budaya anu narik ati kami, kami ngajak anjeun ngaraosan kahirupan sareng kamakmuran sareng kami.

 

 

harga
Biaya investasi di Saint Lucia pikeun tujuan kéngingkeun kawarganagaraan parantos ditetepkeun janten tara sareng program anu sami. Ngalamar ngagaduhan pilihan tina opat pilihan anu dibéréndélkeun tina jumlah inpormasi US $ 100,000 dugi ka US $ 3,500,000 pikeun hiji ngalamar. Ngalamar ogé diharepkeun mayar biaya ngolah sareng administrasi anu aya hubunganana sareng lamaranana. 

 

kagancangan
Aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Saint Lucia bakal diolah dina tilu bulan aplikasi ditampi pikeun diolah ku Kewarganegaraan ku Unit Investment. 

 

mobilitas
Taun 2019, warga Saint Lucian ngagaduhan visa gratis atanapi visa nalika datangna aksés langkung ti saratus opat puluh lima (145) nagara sareng wilayah, paningkatan paspor Saint Lucian anu kaping 31 di dunya dumasar kana Indéks Henley Passport sareng Laporan Mobilitas Global 2019.

Warga Saint Lucian tiasa ngaksés aksés ka seueur nagara kalebet jalma-jalma di Uni Éropa, bagian séjén Karibia sareng Amérika Kidul. 

 

Qualtiy Kahirupan  
Saint Lucia ngagaduhan kualitas kahirupan anu diusahakeun ku sababaraha tempat di dunya. Kami ngagaduhan tingkat kajahatan anu rada rendah, aksés ka fasilitas modern, jasa sareng prasarana, réstoran kelas dunya sareng hotél sareng perumahan utama.

Warga gaduh pilihan pikeun hirup caket sareng pusat pangunjung ageung atanapi langkung caket kana padésan anu langkung tentrem kanggo nikmati hirup anu langkung hejo. Peryogi langkung ti sajam ngarambat ti kaler ka kiduleun Pulo kidul dina lampu jalan anu santai, ku kituna teu aya tempat anu lumayan pisan.

Kami ngaraosan suhu rata-rata antara 77 ° F (25 ° C) sareng 80 ° F (27 ° C) dina sataun anu iklim tropis saimbang ku angin dagang timur laut. Kaseueuran curah hujan ngan ukur sababaraha menit dina hiji waktu kajaba upami aya pola dipikanyaho nalika maén.

 

kesederhanaan
Saha waé anu ngalamar kawarganagaraan ku investasi di Saint Lucia kedah ngalangkungan agén otorisasi anu dilisensikeun. Daptar pariksa Dokumen SL1 tos disayogikeun ka unggal pelamar. Daptar pariksa Dokumén rinci ngeunaan naon anu kedah dialamkeun ngalamar supados aplikasi aranjeunna lengkep.