Perda Kawarganegaraan Saint Lucia

Perda Kawarganegaraan Saint Lucia

Kewarganegaraan Saint Lucia ku Program Investasi diawalan dina bulan Désémber 2015 ngiringan jalanna Undang-Undang Nomer 14 taun 2015, Kewarganegaraan ku Undang-Undang Investasi dina 24 Agustus 2015. Tujuan UU ieu nyaéta ngamungkinkeun jalma-jalma kéngingkeun kawarganagaraan Saint Lucia ku ngadaptar di handap Investasi anu mumpuni di Saint Lusia sareng masalah anu aya hubunganana ..