Proses Aplikasi Kewarganegaraan Saint Lucia


Proses Aplikasi Kewarganegaraan Saint Lucia


Kewarganegaraan ku Dewan Investasi bakal ngémutan aplikasi pikeun kawarganagaraan sareng hasilna tiasa pikeun masihan, nolak atanapi reureuh sabab, aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi. 
  • Rata-rata waktos pamrosésan tina nampi aplikasi dugi ka béja hasilna nyaéta tilu (3) bulan. Dimana, dina kasus anu luar biasa, diperkirakeun waktos pamrosésan langkung lami tibatan tilu (3) bulan, agén anu berwenang bakal diinpokeun alesan tina reureuh anu diantisipasi.
  • Aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi kedah dikintunkeun dina formulir éléktronik sareng dicetak ku agén otorisasi atas nama anu ngalamar.
  • Sadaya aplikasi kedah direngsekeun dina basa Inggris.
  • Sadaya dokumén anu dikintunkeun sareng aplikasi kedah dina basa Inggris atanapi tarjamahan anu dioténtikasi kana Bahasa Inggris.
    • NB: Tarjamahan anu dioténtikasi hartosna tarjamahan anu dilakukeun ku panarjamah propésional anu sacara resmi akreditasi ka pengadilan hukum, lembaga pamaréntah, organisasi internasional atanapi lembaga resmi anu sami, atanapi upami dilaksanakeun di nagara anu henteu aya panarjamah anu terakreditasi resmi, tarjamahan anu dilakukeun ku perusahaan anu peran atanapi bisnis na mangaruhan tarjamahan profesional.

Proses Aplikasi Kewarganegaraan Saint Lucia

  • KABEH dokumén pendukung anu diperyogikeun kedah dilampirkeun kana aplikasi sateuacan diolah ku Satuan.
  • Sadaya aplikasi kedah dibarengan ku pamrosésan anu teu tiasa dibalikeun deui sareng biaya rajin pikeun anu ngalamar pokok, salakina sareng silih sarat kualifikasi.
  • Bentuk aplikasi anu teu lengkep bakal balik ka agén anu otorisasi.
  • Dimana aplikasi pikeun kawarganagaraan ku inpormasi parantos dipasihkeun, Unit bakal ngabéjaan agén otorisasi yén investasi anu mumpuni sareng biaya administrasi pamaréntah anu wajib kedah dibayar sateuacan Sertipikat Kewarganegaraan tiasa dipasihkeun.
  • Dimana aplikasi parantos ditolak, anu ngalamar tiasa, sacara tertulis, nyungkeun tinjauan ku Menteri.