Kewarganegaraan Saint Lucia Proyék Perumahan

Kewarganegaraan Saint Lucia Proyék Perumahan


Kabinet Menteri bakal nganggap proyék perumahan bakal dilebetkeun kana daptar anu disatujuan pikeun Program Kewarganegaraan ku Investasi. Proyék perumahan anu disahkeun aya kana dua kategori anu lega:

  1. Hotél sareng resort anu mewah
  2. Sipat butik luhur-tungtung

Sakali disatujuan, proyék perumahan janten sayogi pikeun nyayogikeun inpormasi ti pelamar pikeun kawarganagaraan ku investasi.

Kewarganegaraan Saint Lucia Proyék Perumahan

Ngalamar diperyogikeun ngaeksekusi beungkeut beuli sareng perjanjian penjualan pikeun investasi dina proyék perumahan anu disatujuan. Investasi, sami sareng harga mésér anu disatujuan, disimpen dina akun escrow anu teu tiasa dibatalkeun dikokolakeun sasarengan ku pangembang sareng Kewarganegaraan ku Unit Investasi di Saint Lucia.

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di proyék perumahan parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar Utama: US $ 300,000