Kewarganegaraan Saint Lucia Enterprise Proyék

Kewarganegaraan Saint Lucia Enterprise Proyék


Kabinet Menteri bakal nganggap proyék perusahaan dilebetkeun kana daptar anu disatujuan pikeun Program Kewarganegaraan ku Investasi.

Proyék perusahaan anu disahkeun aya kana tujuh (7) kategori lega:

  1.  Réstoran Husus
  2.  Pelabuhan pelayaran sareng marinas
  3.  Tutuwuhan ngolah agro
  4.  Produk farmasi
  5.  Palabuhan, sasak, jalan sareng jalan raya
  6.  Lembaga panalungtikan sareng fasilitas
  7.  Paguron luhureun pantai

Sakali disatujuan proyék perusahaan janten sayogi pikeun nyayogikeun inpormasi ti pelamar pikeun kawarganagaraan ku investasi. 

Kewarganegaraan Saint Lucia Enterprise Proyék

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di proyék perusahaan anu disatujuan parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

pilihan 1 - Ngalamar tunggal.

  • Investasi minimum AS $ 3,500,000

pilihan 2 - Langkung ti hiji pelamar (joint venture).

  • Investasi minimum US $ 6,000,000 sareng unggal pelamar nyumbang henteu kirang ti US $ 1,000,000