Kawarganagaraan Saint Lucia - Beungkeut Pamaréntah - pelamar tunggal - Kewarganegaraan Saint Lucia

Kewarganegaraan St Lucia - Ikatan Pamaréntah - Bujang

harga biasa
$12,000.00
harga diobral
$12,000.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup.

Kawarganagaraan Saint Lucia - Beungkeut Pamaréntah - pelamar tunggal

Kawarganagaraan Saint Lusia - Beungkeut Pamaréntah

Kewarganegaraan ku investasi tiasa dilakukeun ku cara mésér obligasi Pamaréntah anu teu dipikaresep. Obligasi ieu kedah didaptarkeun sareng tetep dina nami anu ngalamar salami lima (5) taun période ti tanggal édisi munggaran sareng henteu narik tingkat bunga.

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di beungkeut pamaréntah parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar panawaran nyalira: US $ 500,000
  • Ngalamar ngalamar sareng pasangan: US $ 535,000
  • Ngalamar ngalamar sareng pasangan sareng dugi ka dua (2) tanggungan kualifikasi anu sanés: US $ 550,000
  • Unggal gumantung kualifikasi tambahan: US $ 25,000