Kawarganagaraan Saint Lucia - Dana Ékonomi Nasional - Kulawarga - Kewarganegaraan Saint Lucia

Kawarganagaraan St Lusia - NE Dana - Kulawarga

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup.

Kawarganagaraan Saint Lucia - Dana Ékonomi Nasional - Kulawarga

Kawarganagaraan Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia

Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia mangrupikeun dana khusus anu ditetepkeun di handapeun Bagéan Bagian 33 Kewarganegaraan ku Act Pelabuhan kanggo tujuan tunggal nampi Investasi anu kas kanggo waragad dana disponsoran pamaréntah.

Menteri Keuangan diwajibkeun unggal taun kauangan nampi persetujuan ti Parlemén pikeun alokasi dana pikeun tujuan anu ditangtukeun.   

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di Dana Ékonomi Nasional Saint Lucia parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar hiji-hijina: US $ 100,000
  • Ngalamar sareng salaki: US $ 140,000
  • Ngalamar salaki sareng dugi ka dua tanggungan kualifikasi anu sanés: US $ 150,000
  • Masing-masing gumantung kana kualifikasi tambahan, kumaha waé age: US $ 25,000
  • Unggal kualifikasi gumantung salian kulawarga opat (kulawarga ngagaduhan salaki): US $ 15,000 

ADD-ON DEPENDENTE ING JAMINAN KITANG 

  • Anak anu lahir pikeun wargi anu yuswa dua belas bulan ka handap: US $ 500
  • Garwa hiji warga: US $ 35,000
  • Kualifikasi gumantung ka warga sanés ti pasangan: US $ 25,000