Kawarganagaraan Saint Lusia - Proyék Perumahan Real Estate - Kulawarga - Kewarganegaraan Saint Lucia

Kawarganagaraan St Lucia - Proyék Perumahan - Kulawarga

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup.

Kewarganegaraan Saint Lusia - Proyék Perumahan - Kulawarga

Kawarganagaraan Saint Lusia - Proyék Perumahan

Kabinet Menteri bakal nganggap proyék perumahan bakal dilebetkeun kana daptar anu disatujuan pikeun Program Kewarganegaraan ku Investasi.

Proyék perumahan anu disahkeun aya kana dua kategori anu lega:

  1. Hotél sareng resort anu mewah
  2. Sipat butik luhur-tungtung

Sakali disatujuan, proyék perumahan janten sayogi pikeun nyayogikeun inpormasi ti pelamar pikeun kawarganagaraan ku investasi.

Ngalamar diperyogikeun ngaeksekusi beungkeut beuli sareng perjanjian penjualan pikeun investasi dina proyék perumahan anu disatujuan. Investasi, sami sareng harga mésér anu disatujuan, disimpen dina akun escrow anu teu tiasa dibatalkeun dikokolakeun sasarengan ku pangembang sareng Kewarganegaraan ku Unit Investasi di Saint Lucia.

Sakali aplikasi pikeun kawarganagaraan ku cara investasi di proyék perumahan parantos disatujuan, investasi minimum ieu diperyogikeun:

  • Ngalamar Utama: US $ 300,000